Fleetech söker en systemutvecklare

Är du en duktig C# systemutvecklare som vill arbeta med utveckling och design av intelligenta transportsystem i Falun? Vill du vara med och bidra till en bättre miljö?

Fleetech är ett dynamiskt IT-produktbolag som erbjuder mobildatalösningar till större, professionella fordonsflottor. Fleetech utvecklar FleetControl som är ett av marknadens mest avancerade fleet managementsystem. FleetControl hjälper transportföretag få kontroll över när, var och hur fordonen används. Tack vare ökad kontroll kan fordonen utnyttjas effektivare och med högre kvalitet vilket leder till sänkta kostnader och en bättre miljö!

Vi är idag fem anställda och har kontor på Medborgarplatsen, Stockholm samt i Falun.

Marknaden för mobildata inom transportbranschen växer så det knakar. Vi har vunnit våra kunders förtroende och belönas med en allt ökande efterfrågan. Som anställd på Fleetech får du stora möjligheter att vara med att påverka och utvecklas. Vi har högt till tak och alla uppmuntras att ta aktiv del i företagets utveckling.

För en systemutvecklare så är Fleetech en riktig guldgruva!

Här får du jobba med allt från senaste ASP.NET MVC Core till fordonsnära C# som körs i ute i våra kunders bussar/lastbilar.

Förmodligen har du en relevant civilingenjörs- eller högskoleexamen och älskar programmering! Du är vass på C# och har erfarenhet av SQL Server, Entity framework samt TCP/IP kommunikation.

Det är meriterande om du har vana med svagströmselektronik, det är även meriterande om du har utvecklat appar för Android eller är duktig på webbutveckling.

Som person är du positiv och tycker att både teknik och människor är spännande att jobba med. Vi på Fleetech arbetar med teknik från ”ax till limpa”. Dvs. du är med tillsammans med kund och tar fram kundkrav, du är även delaktig i mjukvaruarkitekturer och givetvis även utvecklingen av mjukvaran. När sedan mjukvaran är driftsatt så är vi alla delaktiga i förvaltningen.

Låter det som ett spännande nästa steg i din karriär?

Då kan vi erbjuda dig ett intressant uppdrag där du ges möjlighet att påverka och forma företagets framtid samt en sällsynt möjlighet att vara med i hela produktutvecklingsprocessen från idéstadie till fordonets förarhytt.

Skicka ett mejl till jonas.stiborg@fleetech.se eller ring på 070-3883070

Kontakta oss

Fyll i formuläret om ni önskar mer information eller har feedback på hemsidan


Fleetech AB

Adress Stockholm:
Fatbursgatan 5
118 28 Stockholm   

Adress Falun:
Slaggatan 12
791 70 Falun   

Följ oss