Nyheter

Arla har valt Fleetech

Arla har valt Fleetech som leverantör för att ta fram ett nytt system för att mäta sin leveransprecision.

Arla ville ha förbättrad kontroll över leveranserna till sina 6 000 kunder runt om i Sverige. Fleetech, som redan levererar fordonsdatorer med fordonsnära tjänster till Arla, fick uppdraget som bland annat innebär att matcha fordonens faktiska ankomsttid till kund mot den önskade leveranstiden i realtid. Detta görs bland annat genom att Arla använder geofence för sina kunders depåpositioner så att man med tidsstämplad fordons- och positionsdata enkelt kan sålla ut relevant information.

”Nu har vi full kontroll över när leveranserna nått våra kunder. Att utveckling och anpassning i detta projekt dessutom skedde snabbt och smidigt gjorde inte saken sämre”, säger Transportdirektören på Arla, Mikael Schultz

Navigationsapp till Keolis

Keolis har valt Triona som leverantör av en navigationsapp som ska användas för att underlätta linjeutbildningen av förare. Genom navigationsappen kommer föraren att få tillgång till en vy över och information om de turer som ska köras via en mobil enhet som installeras i bussarna. Navigationsappen kommer att baseras på en fordonsanpassad androidplattform, utvecklad av företaget Fleetech som är delägt av Triona.

För mer information läs här https://www.triona.se/nyheter/2017/navigationsapp_till_keolis/

Kontakta oss

Fyll i formuläret om ni önskar mer information eller har feedback på hemsidan


Fleetech AB

Adress Stockholm:
Fatbursgatan 5
118 28 Stockholm   

Adress Falun:
Slaggatan 12
791 70 Falun   

Följ oss